Nové knihy

Oznamujeme všem čtenářům, že jsme nakoupili nové knihy. I když jsme se tentokrát zaměřili spíše na dětské čtenáře, novinky tu najde každý.

Pro milovníky detektivek nabízíme třetí díl ze série Milénium od Stiega Larssona, Dívka, která kopla do vosího hnízda, knihu Levhart od Jo Nesbo a Volání kukačky od Roberta Galbraitha (pseudonym J.K.Rowlingové).

Do starověkého Egypta vás zavede Wilbur Smith ve třech knihách Řeka bohů. Romantické příběhy naleznete v knihách Jenifer Probstové, Jojo Moyesové a Ivy Pekárkové.

Kdo jste ještě nečetl knihu rodačky z Horní Bečvy Vladimíry Klimecké, Druhý život Mariny G., určitě si jí přijďte vypůjčit. V příbězích čtyř žen je zachycen život zde na Valašsku v průběhu celého 20. století. Autorka za tuto knihu získala roku 2013 Literární cenu Knižního klubu.

A pro děti tu máme více než třicet nových knih od pohádek pro nejmenší, přes dobrodružné příběhy a detektivky až po romantické příběhy pro dívky.

Těšíme se na vaši návštěvu

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezaøazené a jeho autorem je Administrátor. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *